KONJIČKI SPEKTAKL Više stotina posjetitelja uživalo u zanimljivim natjecanjima i dobroj klopi

Za najmlađe pripremljene su jahaonica, vožnja kočijom i lunapark


Autor: podravski.hr — 06.08.2018. / 8:31 Aktualno

Zabavljali su se stari i mladi/Dražen Vađunec

Kakav bi to kolovoz bio da se kola konjskim zapregama ne voze na ranču Kosecovih u Hrastovskom. I ne samo to, tamo su i ove godine održane Konjičke igre kao prvorazredni događaj međunarodnog karaktera koji je privukao više stotina ljudi. Igre su održane po osmi put, a i ove godine vrijedni organizatori iz Udruge Ludbreški konjari mnogobrojnom gledateljstvu ponudili su nešto novo u odnosu na prošlu godinu.

 

 

Program konjičkih igara počeo je svečanim mimohodom kočija ulicama grada Ludbrega. Zatim je na livadi kraj Svetišta povorku kočija i konjare dočekao gradonačelnik Bilić te je održano zajedničko fotografiranje. Same igre počele su u 13 sati po povratku na Ranch&Resort Hera u Hrastovskom. Sudionici su se natjecali na novouređenoj stazi u sljedećim disciplinama: vožnja između čunjeva, cross, timska staza spretnosti, preskakanje prepona i štafeta. Ove godine u programu su sudjelovale i udruge malih životinja iz Ludbrega i Varaždina.

 

 

Za najmlađe pripremljene su jahaonica, vožnja kočijom i lunapark, a ove godine predstavile su se i udruge malih životinja iz Ludbrega i Varaždina. Ne treba naglašavati kako su igre i zabavni sadržaji izazvali veliki interes djece, ali i odraslih pa možemo reći da je mnoštvo posjetitelja provelo ugodno vruće nedjeljno poslijepodne. (dv)

 

FOTO Dražen Vađunec