Koprivnica: Centri izvrsnosti okupili 54 učenika

U koprivničkim osnovnim školama s radom su počeli centri izvrsnosti, i to iz područja društvenih, tehničkih i prirodnih znanosti. Kako kažu u Gradu, cilj je da izvrsni učenici identificirani za svako područje rade po prethodno osmišljenim programima uz vodstvo vanjskih stručnjaka i uz pomoć učitelja i psihologa. Učenici će također tijekom rada koristiti edukacijske materijale prethodno nabavljene za svaku školu ovisno o području centra izvrsnosti.

Na radionicama u vrijeme proljetnih praznika u sve tri škole sudjeluje 54 učenika, odnosno po 18 u svakoj školi. Provest će se ukupno pet radionica, kroz pet dana. Centri djeluju u sklopu projekta Knowledge Well, koji se provodi s projektnim partnerima, Gradom Hevizom i Osnovnom školom Mihály Sztárai iz Pečuha. Projekt je vrijedan gotovo 1,78 milijuna kuna, od čega se na Grad Koprivnicu kao glavnog korisnika odnosi 712 tisuća kuna.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI