Koprivnica i Đurđevac: Kreće natječaj za izvođača radova vrijednih 28 milijuna kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U prostorijama Županijske uprave održan je radni sastanak na temu pokretanja postupka javne nabave za izgradnju županijskog Centra kompetentnosti.Uz pripremu projektno tehničke dokumentacije i nabavu specijalizirane opreme, provodi se i postupak nabave za radove na objektima koprivničke Obrtničke škole i partnerske ustanove Strukovne škole.

Sastanak u Županiji

– Specijaliziranom opremom vezanom za sektor elektrotehnike i računalstva Obrtnička i Strukovna škola dodatno će se opremiti što će omogućiti kvalitetnije učenje temeljenom na radu i razvoju kompetencija radne snage – istaknuo je Darko Masnec, voditelj projekta.

Strukovna škola Đurđevac

Planirani radovi za Obrtničku školu Koprivnica u vrijednosti su 19,97 milijuna kuna, pri čemu sredstva dobivena iz europskih fondova iznose 16,5 milijuna kuna, a Županija je osigurala sredstva u iznosu 3,47 milijuna kuna iz vlastitog proračuna. Planirani radovi za đurđevačku Strukovnu školu iznose 8,05 milijuna kuna, gdje je iz europskih fondova osigurano 6,13 milijuna kuna, a Županija 1,92 milijuna kuna.

Obrtnička škola Koprivnica

Prema riječima Darka Masneca, Centar kompetentnosti iznimno je važan projekt za razvoj srednjoškolskog obrazovanja u Županiji, a i priprema je za provođenje drugačijeg tipa obrazovanja kroz modernizaciju i razvoj novih kurikulima strukovnog obrazovanja. Nakon završetka obrazovanja učenicima i polaznicima će se omogućiti uključivanje na tržište rada, kao i brz pronalazak posla.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI