Koprivničanac banuo ženi na vrata, skinuo gaće i mahao pimpekom!

Marin (23) iz Koprivnice proglašen je krivim na bjelovarskom Općinskom sudu jer je Sandri, djevojci iz okolice Bjelovara, u njezinu dvorištu pokazivao spolovilo. To je kod nje izazvalo nelagodu i poniženje, a Marin zbog toga mora platiti 2600 kuna kazne. Događajem od 24. ožujka prošle godine nedavno se bavio bjelovarski sudac Ratko Laban.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

Okrivljeni Marin sucu je priznao kako Sandru uopće ne poznaje. Porekao je krivnju i rekao kako se samo pomokrio uz cestu, a kod Sandrine kuće je stao kako bi se raspitao gdje mu živi prijatelj kojeg je došao posjetiti. Kako je porekao prekršaj, sudac je morao ispitati Sandru koja ga je prijavila.

– Bila sam iznenađena i ustrašena reakcijom meni nepoznatog mladića koji je u večernjim satima došao na moja ulazna vrata. Suprug je bio na terenu, kćeri su otišle u grad. Telefonirala sam mobitelom kada sam oko 20.00 sati čula kucanje na vrata. Prekinula sam razgovor i otvorila vrata ispred kojih je stajao mladić smeđe kose. Nakon što me pristojno pozdravio, pitao me je li starija kći kod kuće. Kada sam mu rekla da nije, on je počeo spuštati donji dio trenirke koji je nosio na sebi i jednu je ruku stavio u gaćice te je izvadio spolovilo držeći ga u ruci i počeo njime mahati – ispričala je svoje strašno iskustvo s mladim Koprivničanec užasnuta Sandra.

– Od njega sam bila možda na metar udaljenosti. Osim što je u jednoj ruci držao spolovilo, drugom me je rukom pokušao privući k sebi, ali nije uspio, svojom sam ga rukom uspjela odgurnuti. Bila sam u panici i nevjerici i pozvala policiju. Još dok sam otvarala vrata vidjela sam audi u kojem je bila muška osoba. Dok sam telefonirala policiji, iz tog auta je u međuvremenu do ulaznih vrata došao mladić kojeg poznajem zato što je bio u vezi s mojom starijom kćeri. On je tada tog mladića koji mi je mahao spolovilom odvukao do auta s tim da je povukao donji dio trenirke i spremio spolovilo – opisala je užasnuta Sandra. Nakon što su otišli, izašla je na dvorište i uspjela je vidjeti i zapamtiti registraciju auta kojim su od nje otišli i tu je informaciju pružila policijskim službenicima.

– Kao ženi i majci krajnje mi je povrijeđeno dostojanstvo. Bilo mi je neugodno, ponižavajuće i uvredljivo ponašanje mladića prema nepoznatoj mu ženi – završila je ojađena Sandra.

Sudac joj je povjerovao za razliku od Marina čiju je obranu ocijenio nesmislenom i neuvjerljivom posebno zato što je priznao kako je s prijateljima prije nego što je došao do te kuće pio u kafiću. Sudac ga je kaznio, kako je naglasio, kaznom blažom od zakonskog minimuma. Pri odmjeravanju kazne uzeo je u obzir obiteljsko i imovno stanje okrivljenog Marina i uzevši u obzir njegova niža primanja. Kako do sada ima tek jednu prijavu zbog koje je osuđen prije tri godine, sudac je ocijenio kako to ne ukazuje na njegovu sklonost osornom i agresivnom ponašanju.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI