Koprivničanci siromašnim sugrađanima prikupili 150 kilograma hrane

Podravski list profile

Članovi i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica ponovno su organizirali akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Trgovačkom centru Supernova.

– Uz veliku pomoć volontera koji su dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne i prikupljali donacije od kupaca, ukupno je prikupljeno oko 150 kilograma raznih prehrambenih namirnica te 64 komada higijenskih potrepština – rekli su u Crvenom križu i dodaju kako će sve donacije biti podijeljene korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama.

Svi koji nisu mogli, još uvijek mogu donirati i izravno u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7. Ove akcije su u sklopu projekta “Volimo volontiranje”  financiranog iz Europskog socijalnog fonda.

FOTO Crveni križ

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti