Koprivničancima će grad financirati članarinu u knjižnici

Grad Koprivnica u ovoj će godini financirati članarinu u koprivničkoj Knjižnici i čitaonici. Članarina će bit subvencionirana u iznosu od sto posto za sve korisnike koji imaju prebivališe na području Grada.

– Knjižnica je u prošloj godini bila vrlo aktivna unatoč pandemiji s koronavirusom. Usluge u knjižnici prilagođene su i pružane online kako bi se zadovoljile potrebe svih korisnika, a stručno-znanstveni odjel ostao je dinamično mjesto za učenje i istraživanje – poručili su iz Knjižnice.

Iz Knjižnie navode kako je u prošloj godini provedena opsežna revizija zbirke stručnih, znanstvenih i zavičajnih časopisa i novina s 350 naslova, a knjižničari su uredili i spremište u Knjižnici i Kampusu s 8500 knjiga. Koprivnička knjižnica u prošloj je godini dobila međunarodnu nagradu Američkog knjižničarskog društva za program Mala škola korištenja pametnih telefona za starije osobe.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI