Koprivnička glazbena škola vapi za novim prostorima

Gradonačelnik Mišel Jakšić sastao se s ravnateljicom Umjetničke škole Fortunat Pintarić Arianom Šandl zbog potreba za dodatnim kapacitetima škole. S obzirom na to da je interes za upis, kao i angažman vrijednih nastavnika i učenika velik, pokrenut je proces izrade projektne dokumentacije za proširenje škole.

– Cilj je omogućiti jednosmjensku nastavu te osigurati uvjete za što kvalitetnije izvođenje nastave –  rekla je Šandl te podsjetila na uspjehe učenika.

– Od početka godine pa do sada osvojeno je deset prvih, 11 drugih i jedno treće mjesto na raznim natjecanjima. Veliki je to uspjeh za našu školi koju polazi oko 300 učenika – rekla je ravnateljica. Škola je važan partner i u provedbi projekta SHARE MUSIC zahvaljujući kojemu je nabavljena i nova glazbena oprema.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI