Koprivnička glazbena škola vapi za novim prostorima

Gradonačelnik Mišel Jakšić sastao se s ravnateljicom Umjetničke škole Fortunat Pintarić Arianom Šandl zbog potreba za dodatnim kapacitetima škole. S obzirom na to da je interes za upis, kao i angažman vrijednih nastavnika i učenika velik, pokrenut je proces izrade projektne dokumentacije za proširenje škole.

– Cilj je omogućiti jednosmjensku nastavu te osigurati uvjete za što kvalitetnije izvođenje nastave –  rekla je Šandl te podsjetila na uspjehe učenika.

– Od početka godine pa do sada osvojeno je deset prvih, 11 drugih i jedno treće mjesto na raznim natjecanjima. Veliki je to uspjeh za našu školi koju polazi oko 300 učenika – rekla je ravnateljica. Škola je važan partner i u provedbi projekta SHARE MUSIC zahvaljujući kojemu je nabavljena i nova glazbena oprema.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI