Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Koprivnička knjižnica u srijedu organizira putopisno predavanje o humanitarnom radu Snježane Tišljarić i Marijane Janeković sa siromašnom djecom Afrike

Snježana Tišljarić, ravnateljica je Dječjeg vrtića Leptirići iz Podravskih Sesveta te spisateljica, a Marijana Janeković poznata koprivnička frizerka. Osim što je svaka uspješna u svom poslovnom okruženju, međusobno ih je povezala i nesebična ljubav prema siromašnoj djeci Afrike.

Snježana već nekoliko godina kao kuma, novčano pomaže školovanje i život nekoliko afričkih mališana bez roditelja, a krajem prošle godine provela je mjesec dana u Tanzaniji, obilazeći i pomažući u tamošnjim sirotištima. Marijana pak već godinama šiva odjeću afričkoj siročadi i opskrbljuje ih školskim priborom.

Koliko su djece već usrećile na te načine, koliko traje put od Hrvatske do Tanzanije, što je Snježanu ponukalo na odlazak na ovaj misionarski put u Afriku i što je se tamo najviše dojmilo ili je dirnulo baš onako jako u srce. Možete li i Vi slijediti njihove puteve?

Sve to i mnoge druge zanimljivosti moći ćete doznati od njih samim. Jer svoj će humanitarni rad posjetiteljima približiti na predavanju koje će se na Stručno-znanstvenom odjelu koprivničke Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ održati u srijedu 16. veljače u 18 sati.

Zbog epidemioloških mjera broj posjetitelja bit će ograničen, stoga se na vrijeme najavite na: strucni@knjiznica-koprivnica.hr ili telefonom na 048/622-363.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

VAŽNA OBAVIJEST ZA POTROŠAČE

Popularni prehrambeni proizvod povlači se s tržišta zbog salmonele

MISLI NA ZDRAVLJE

Krije li se tajna dugovječnosti u ovom, svima dobro poznatom vitaminu?

OD 6 DO 13 EURA po ECTS-U

Grad raspisao natječaj za dodjelu studentskih stipendija u iznosu do čak 796 eura

VRIJEDNA AKCIJA

Mjerenje tlaka, šećera, tjelesne težine…svašta se kontroliralo na Zrinskom trgu

ISKUSTVO PACIJENTA

FOTO Tomo je operirao srce, kuk, bruh i koljeno: “Pomalo pijem domaće vino, a na zemlji radim od pete godine”

Zabilježeno pet jedinki ove invazivne vrste

Na Dravi se pojavila egipatska guska

Upišite pojam koji želite pretraživati