Koprivnička policija poziva građane da prijave mjesta na kojima vozači jure

Kako bi povećali “broj vozača koji poštuju prometne propise i prometne znakove kojima se ograničava brzina kretanja vozila”, navode u Policijskoj upravi, na području naše županije 24. ožujka će se provoditi specijalna 24-satna akcija nadzora brzine kretanja vozila.
 
-Pozivamo građane da se uključe u provedbu akcije na način da nam predlože lokacije za nadzor brzine kretanja vozila, odnosno da nam predlože mjesta na kojima bi tijekom akcije policijski službenici trebali vršiti nadzor brzine kretanja jer smatraju da na tim mjestima vozači ne poštuju ograničenja brzine kretanja vozila – ističu u policiji i dodaju kako se mogu i neposredno uključiti u provedbu 24-satne akcije nadzora brzine kretanja.
 
-Sve zainteresirane građane molimo da nam do 10. ožujka 2022. godine putem e-pošte Policijske uprave koprivničko-križevačke ( koprivnicko-krizevacka@policija.hr ) dostave prijedloge za mjesta na kojima bi se trebao vršiti nadzor brzine kretanja te iskažu interes za uključivanje u provedbu akcije – dodaju.

FOTO Ilustracija

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI