Koprivnička policija traži pomoć građana: Recite nam gdje vozači opasno jure

Koprivnička policija odlučiča je zamoliti građane za pomoć – traže neka se uključe u akciju nadzora brzine i pomognu tako da im ukažu na mjesta na kojima bi trebali postaviti patrole ili kamere.

-U cilju povećanja broja vozača koji poštuju prometne propise i prometne znakove kojima se ograničava brzina kretanja vozila na prometnicama odnosno smanjenja događanja prometnih nesreća zbog brzine, od 19. do 25. travnja 2021. godine na području Policijske uprave koprivničko-križevačke, kao i na područjima ostalih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj te zemljama Europske unije, provoditi će se pojačani nadzor brzine kretanja vozila – priopćili su.
 
U sklopu pojačanog nadzora, od 00.00 do 24.00 sata, 21. travnja 2021. godine provoditi će se 24-satna akcija nadzora brzine kretanja vozila.

-Pozivamo Vas – građane da se uključite u provedbu akcije na način da nam predložite lokacije za vršenje nadzora brzine kretanja vozila odnosno da nam predložite mjesta na kojima bi tijekom akcije policijski službenici trebali vršiti nadzor brzine kretanja jer smatrate da na tim mjestima vozači ne poštuju ograničenja brzine kretanja vozila – zamolili su i obavijestili da se mogu i neposredno uključiti u provedbu 24-satne akcije nadzora brzine kretanja.
 
Sve zainteresirane građane mole da im do 12. travnja 2021. putem e-pošte Policijske uprave koprivničko-križevačke (koprivnicko-krizevacka@policija.hr) ili na drugi način, dostave prijedloge za mjesta na kojima bi se trebao obavljati nadzor brzine kretanja vozila te iskažu interes za uključivanje u provedbu akcije.

FOTO Ilustracija

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI