Koprivnički atletičari odlični na državnom prvenstvu i drugom kolu HALS-a

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Natjecateljice i natjecatelji Atletskog kluba Koprivnica imali su prošle nedjelje dupli program u Varaždinu. Dora Lovrinović i Ivana Cenko nastupile su na Prvenstvu Hrvatske u višebojima za mlađe kadetkinje, a limačice i limači nastupili su na drugom kolu Hrvatske atletske lige Sjever.

Dora Lovrinović osvojila je 10. mjesto u četveroboju mlađih kadetkinja, a Ivana Cenko bila je dvanaesta. Četveroboj se sastoji od trčanja na 80 metara s preponama, skoka u vis, bacanja kugle i trčanja na 400 metara. Članovi AK-a Koprivnica postigli su izvanredne rezultate u drugom kolu HALS-a. Prva mjesta osvojili su Iva Mikulec (2011.godište-vortex), Laura Babić (2012. godište vortex), Leni Novak (2012.-vortex) te Petar Slavinić koji je uz prvo mjesto 2010. godišta u bacanju vortexa bio treći na 100 metara u kategoriji 2010. godišta.

Štafeta 4×60 metara u sastavu Matej Požgaj, Tino Korošec, Mislav Lovrenčić i Petar Slavinić osvojila je treće mjesto. Još su nastupili Iris Kiš na 600 metara, Iva Mikulec, Hana Latin i Laura Babić na 100 metara, Hana Latin u skoku u dalj, Tino Korošec, Mislav Lovrenčić i Matej Požgaj na 100 metara, Tino Korošec u skoku u dalj, te Mislav Lovrenčić i Matej Požgaj na 100 metara. Tija Požgaj osvojila je drugo mjesto na 100 metara u kategoriji 2011. godišta i treće mjesto u skoku u dalj također u kategoriji 2011. godišta s dva osobna rekorda. Nakon kompletiranog drugog kola HALS-a, u svim kategorijama u ukupnom poretku 28 klubova, u vodstvu je AK Koprivnica s 1200 bodova ispred klubova Dinamo Zrinjevac i Međimurje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI