Koprivnički Ivanec ‘opasno’ krenuo u izvođenje radova

Ovih dana potpisano je nekoliko ugovora o izvođenju radova na području svih naselja općine. Prvi je u vezi izvođenja radova na sanaciji cestovnih i asfaltnih površina u naselju Botinovec, u vrijednosti 407.058 kuna.

S Obrtom za fasadne radove DANI Kunovec potpisana su dva ugovora u vezi unutarnjeg uređenja Društvenog doma u naselju Goričko te radova na objektu mrtvačnice u Kunovcu ukupne vrijednosti 91.616 kuna.

Na Društvenom domu i mrtvačnici u Koprivničkom Ivancu mijenjat će se stolarija, a ukupni radovi iznose 207.798 kuna.

– Također, namjeravamo urediti i Vatrogasni dom za kojeg nam je potrebno gotovo 80.000 kuna. Nadalje, u naselju Pustakovec uredit ćemo Vatrogasno spremište, a za taj projekt važno je naglasiti da je sufinanciran sredstvima EU u vrijednosti 100.000 kuna – kažu iz Općine.

Naselja Koprivnički Ivanec, Goričko i Botinovec dobit će nove sprave na dječjim igralištima, ukupne vrijednosti 76.250 kuna, a naselja Kunovec, Botinovec i Pustakovec bit će obogaćena novim autobusnim nadstrešnicama u vrijednosti 86.250 kuna.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI