Koprivnički izviđači skupljaju igračke za djecu iz potresom pogođenih područja

Odred izviđača „Kamengrad“ uključuje se u Nacionalnu kampanju Saveza izviđača Hrvatske „HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove“ namijenjenu djeci iz potresom pogođenih područja.

Cilj kampanje je donacijama građana i tvrtki prikupiti isključivo nove dječje knjige i slikovnice, igračke, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i ostali didaktički materijal za igru te ih osobno uručiti djeci i mladima u potresom pogođenim područjima.

Organizatori kampanje su Savez izviđača Hrvatske, Zaklada izviđačkog prijateljstva i agencija HEARTH, a kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Izviđačke udruge širom Hrvatske, ali i brojni drugi partneri kampanje, u svojim prostorijama organizirali su lokalne HAPPYCENTRE. To su mjesta na koja građani mogu donijeti navedeno. Prikupljene donacije izviđači će osobno odnijeti djeci u potresom pogođena područja.

I Odred izviđača „Kamengrad“ Koprivnica postaje HAPPYCENTAR te poziva građane da se pridruže kampanji i pomognu djeci iz potresom pogođenih područja donacijom.

Donacije građani mogu donijeti u Ulicu Braće Radić 22 u kuću na sajmištu preko puta parka za pse.

Više o samoj kampanji te načinima uključivanja možete saznati na službenoj web stranici kampanje na www.happycentar.com. (Grad Koprivnica)

Foto Grad Koprivnica

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI