Koprivnički izviđači traže nove članove

Već od idućeg tjedna počinje nova izviđačka godina i upis novih članova spremnih za avanture u prirodi. Prvi sastanak za nove i stare članove Odreda izviđača Kamengrad je u subotu 11. rujna u 16 sati u Izviđačkoj kući u Ulici braće Radić 22 (preko puta parka za pse na sajmištu). Inače, kako kažu u Kamengradu, ljeto je bilo vrlo aktivno za Odred izviđača.

Započeli su Šatorijadom na koprivničkoj Bašči uz potporu Komunalca, a već za nekoliko dana nastavili izletom u Ogulin i Kamačnik s učenicima Osnovne škole Sokolovac uz potporu Koprivničko-križevačke županije. Isprobali su šumsko logorovanje na Mrežnici s članovima Odreda izviđača Borongaj, a potom i morsko logorovanje na Olibu uz potporu Grada Koprivnice. Uslijedila je Šumska škola, završetak ciklusa naobrazbe izviđačkih voditelja te još jedno šumsko logorovanje Šumski cvijet u Lovincu. Izviđači su ljeto završili izrađujući splav od prirodnog materijala na Šoderici s članovima s posebnim potrebama okupljenima u patrolu Orlovi uz pomoć najstarijih članova kluba Kameni svatovi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI