KOPRIVNIČKI SDP ODLUČIO Šefica HNS-a Melita Samoborec bit će zamjenica Vesni Želježnjak

U stranačkim kuloarima već dulje se šuška kako je Melita Samoborec izbor šefa Podravke Mršića koji želi imati dobre odnose s HNS-ovim ministrima u Vladi pa je navodno sve već ranije dogovorio s Čačićem


Autor: podravski.hr — 02.02.2013. / 17:30 Aktualno

KOPRIVNICA – Gradski odbor SDP-a Koprivnice u petak navečer jednoglasno je potvrdio da će kandidati za zamjenike Vesni Želježnjak na izborima u svibnju biti Mišel Jakšić (SDP) i Melita Samoborec (HNS).
Formalo, to je bio prijedlog i izbor Vesne Želježnjak, kandidatkinje za gradonačelnicu, koji su SDP-ovci bez primjedbi potvrdili, baš kao i koalicijsku suradnju dviju stranaka na predstojećim lokalnim izborima u svibnju. Uz to, SDP-ovci su odlučili da će Zoran Gošek ponovno biti kandidat za predsjednika Gradskog vijeća, a na toj dužnosti je i sad. Hoće li SDP i HNS imati zajedničke ili odvojene liste za Gradsko vijeće, još nisu raspravljali na tijelima stranke.
Inače, u stranačkim kuloarima šuška se kako je Melita Samoborec ipak bila izbor šefa Podravke Zvonimira Mršića koji želi imati dobre odnose s HNS-ovim ministrima u Vladi, a navodno je sve dogovoreno još ranije s Čačićem. Ta stranka, naime, kontrolira gospodarski resor u Milanovićevoj Vladi, dakle posredno i Podravku.
Na fotografiji: Melita Samoborec i Mišel Jakšić, kandidati za koprivničke dogradonačelnike