Koprivnički ugostitelj Vladimir Rus dobitnik velikog priznanja struke

Koprivnička ekipa Udruženja obrtnika Koprivnica predvođena koprivničkim ugostiteljom Vladimirom Rusom vratila se sa priznanjem Ceha ugostitelja pri Hrvatskoj obrtničkoj komori.

Vladimir Rus dobitnik je priznanja struke koju Ceh dodjeljuje svake godine jednom ugostitelju iz svake Županije.
Veliko je to priznanje koje Vladimiru Rusu stiže nakon ovogodišnje Plakete Grada Koprivnice za doprinos obrtništvu i ugostiteljstvu.

Radi se o 33. po redu Kongresu ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore, koji je održan u Šibeniku od 14. do 16. studenog.

Tamo su se, između ostalog, okupili predstavnici struke i resornih institucija u cilju razmatranja problematike poslovanja turističko-ugostiteljskog sektora u vrijeme COVID pandemije, ali i gorućih tema s kojima se sektor suočavao i prije pojave pandemije, kao što su porezna opterećenja i nedostatak kvalificirane radne snage.

Foto: Udruženje obrtnika Koprivnica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI