Koprivnički volonteri darovali su 522 sata svojeg slobodnog vremena

Naših 16 volontera Gradskog društva Crvenog križa na akcijama masovnog cijepljenja protiv COVID-19 darovalo je čak 522 sata svojeg vremena. Volonteri su sudjelovali u organizaciji punktova te se nikada nisu dvoumili na pozive za sudjelovanje u akcijama. Darovali su ukupno 65 radnih dana svojeg vremena, a uz njih su bili i zaposlenici GDCK-a, koji su uz redovni posao, pronašli i vremena za ispomoć u dvorani gdje se cijepilo.

– Najmanje što možemo učiniti za te ljude velikog srca je zahvaliti im u ime svih nas koji smo cijepljenje obavili bez ikakvog straha – kažu nam zadovoljni građani.

Inače, volonteri Crvenog križa velika su snaga društva i bez njih je nezamisliva većina aktivnosti. Potresi, poplave, migranti i sve ostale izvanredne situacije, kao i redovna prikupljanja i podjele donacija te asistiranja kod akcija dobrovoljnog darivanja krvi, ne bi bile tako uspješno odrađene da nije ljudi poput njih.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI