Koprivničkim poduzetnicima dijele do 20 tisuća kuna subvencija

Krenuo je Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih sredstava iz programa mjera poticanja poduzetništva. Na poziv se mogu prijaviti oni poduzetnici, vlasnici tvrtki i obrta čije je sjedište ili ulaganje na području Grada Koprivnice.

Kako je objavio Grad Koprivnica pojedinom prijavitelju moguće je ostvariti najviše do 20 tisuća kuna, a u okviru poziva subvencioniraju se sljedeće mjere: uvođenje IT sustava, troškovi poduzetnika početnika, troškovi izrade projektne dokumentacije za sufinanciranje iz EU fondova, nabava i ugradnja strojeva i opreme, izlaganje na sajmovima, razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta, stručno osposobljavanje i usavršavanje zaposlenika, troškovi smještaja djece u dječjim vrtićima i srodnim ustanovama poduzetnicima početnicima.

Također, Javnim je pozivom utvrđeno kojim se poduzetnicima neće dodjeljivati sredstva, odnosno koje neće uzeti u obzir ukoliko se prijave za iste.

Poziv pogledajte OVDJE.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI