Koronavirus: Svi testovi na virus koprivničkih liječnika koji su bili u inozemstvu su NEGATIVNI!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Podravina i Prigorje probudili su se danas kao u nekom holivudskom filmu. Kafići, trgovine, restorani, teretane… sve je od danas zatvoreno na sljedećih mjesec dana zbog pandemije virusa Covid-19.

No, kako se redaju loše vijesti, jedna za drugom, saznali smo i jednu dobru, a to je da nitko od osam testiranih liječnika i medicinskog osoblja u koprivničkoj Općoj bolnici nije bio pozitivan na koronavirus.

Napokon i dobre vijesti

Naime, nakon što se doznalo da su zagrebački liječnici bili na skijanju u Austriji i nikom to nisu rekli, a onda se vratili i razvili bolest – sve hrvatske bolnice morale su testirati svoje medicinsko osoblje koje je unatrag mjesec i više dana boravilo u inozemstvu.

I ravnatelj koprivničke Opće bolnice dr. Mato Devčić jučer je rekao kako vjeruje da će biti negativni testovi jer naši liječnici nisu bili u kritičnim područjima, a i boravili su vani kad još nije bilo kritično.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI