Kraj dječjeg igrališta postavili sjenicu

Pored društvenog doma u Borovljanima, mjesta u općini Novigrad Podravski, nedaleko od novoizgrađenog dječjeg igrališta, postavljena je sjenica.

– Slično kao u Delovima, i ova će sjenica primarno služiti kao zaklon učenicima koji čekaju autobusni prijevoz do škole, ali i za ostale građane koji tu mogu za toplijeg vremena sjesti, popričati, paziti na djecu koja se igraju na obližnjem igralištu, i sl. Lokaciju su izabrali mještani Borovljana koje smo pozvali jednog listopadskog nedjeljnog prijepodneva, prije betoniranja podloge, a oni koji su se odazvali odredili su upravo taj teren za smještaj sjenice – kazao je općinski načelnik Zdravko Brljek Brčo i dodao kako će još uslijediti postavljanje betonskih ploča omeđenih rubnjacima od ceste do sjenice i od sjenice prema dječjem igralištu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI