KRATKO, KRAĆE, NAJKRAĆE Podravske ljepotice ne ustručavaju se odjenuti kratke minice

Prekratke minice nekad baš i nisu najprikladnije, posebno na političkim skupovima i ozbiljnim poslovnim sastancima, a i za odlazak u kazalište valja pripaziti s duljinom, napominje koprivnička modna dizajnerica Vlasta Puklavec


Autor: podravski.hr — 13.02.2013. / 16:09 Stil

KOPRIVNICA – Nakon rasprave o štiklama koje su HDZ-ovim damama umalo bile ‘zabranjene’, nametnula se tema minica koje su česti modni detalj kako kod političarki tako i kod poslovnih žena i sportašica.
Minice se nose na gotovo svim događajima, od javnih političkih skupova do kazališnih predstava, gradskih manifestacija te stručnih poslovnih sastanaka i domjenaka. Jesu li minice prikladan modni detalj poznatih dama baš u svakoj prilici, pitali smo Vlastu Puklavec, poznatu koprivničku modnu kreatoricu.
– Ovisno o prilici, mjestu i vremenu nekog javnog događaja, minice nisu nepoželjan modni detalj. Ipak, damama poručujem da u svemu, pa tako i u odabiru minica treba imati mjeru. Sve je stvar dobrog ukusa i smatram da u pojedinim prilikama prekratke minice baš i nisu prikladne. To su, primjerice, politički skupovi i ozbiljni poslovni sastanci, a i za odlazak u kazalište s dužinom tog odjevnog predmeta trebalo bi pripaziti – napominje Vlasta Puklavec.
Dodala je kako se kraće ‘krpice’ mogu bez problema odjenuti na nekakve ležernije javne manifestacije, prilikom večernjeg izlaska i slično.
Na fotografiji: koprivnička liječnica Dunja Vrtiprah, turistička djelatnica Nataša Grediček, radijska voditeljica Božidarka Šignjar i dizajnerica Aleksandra Knežević