Kreće aglomeracija u gradu: Radovi idu od periferije prema središtu

Uskoro bi trebala krenuti najvećih i najznačajnijih projekata u gradu, a iduća  j sjednici Gradskog vijeća održati bit će tematska sjednica  vezana uz Aglomeraciju Križevci. Više o početku radova rekla je direktorica Vodnih usluga Helena Kralj Brlek koja je naglasila kako radovi nešto kasne zbog problema s nabavom sirovine, odnosno potrebnog materijala.

– Prvi koraci za početak radova na projektu Aglomeracije krenut će u kolovozu u Lemešu Križevačkom, Ulici Ferde Kerna i Karanama. To je potvrđeno i definirano s izvođačem budući da imamo zajednicu ponuditelja ” Radnik” d.d. i “Zagorje – Gradnja” d.o.o. iz Zagreba pa su oni kao partneri podijelili grad na istočni i zapadni dio te će se radovi paralelno odvijati na dva područja.

Nakon tih ulica dobit će se daljnji tijek točnijim terminskim planom nakon što se definiraju njihovi zahtjevi jer je problem i u isporuci plastičnih cijevi, ne samo kod nas, nego i kod ostalih – rekla je Helena Kralj Brlek i dodala kako će se tijek radova kretati od rubnih dijelova grada prema središtu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI