Kreće deratizacija: Pogledajte raspored

Iz Grada Koprivnice obavještavaju građane da će Sanitacija i veterinarska stanica Koprivnica provoditi tretman sustavne deratizacije na području Grada Koprivnice od sutra do 28. listopada.

-Početak sustavne deratizacije odgađa se u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta do povoljnijih razdoblja. Postava mamaca je isključiva od strane djelatnika Sanitacije uz vođenje evidencije tijeka deratizacije. Deratizacija će se raditi antikoagulantnim preparatom na bazi bromadiolona za koje je antidot vitamin K-1- navode u Gradu.

Prilikom provedbe mjera sustavne deratizacije provodit će se sve mjere zaštite protiv Covid-19. U domaćinstvima u kojima se ni nakon nekoliko obilazaka ne pronađe predstavnik domaćinstva, biti će ostavljena pisana obavijest kako bi se  naknadno mogle provesti mjere deratizacije i u tim domaćinstvima.

Cjelokupne troškove preventivne sustavne deratizacije snosit će Grad Koprivnica. Dnevni raspored Sanitacije možete vidjeti ovdje. Dnevni raspored Veterinarske stanice Koprivnica možete vidjeti ovdje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI