Kreće novi ciklus besplatnih radionica koju vode teorijski fizičari

Otvorene su prijave za nove edukativne programe koje u sklopu projekta Future Hub Križevci provode udruge P.O.I.N.T. i Perzeidi, a namijenjene su učenicima osnovnih i srednjih škola, studentima i građanstvu.

Teorijski fizičar i kozmolog Petar Pavlović subotom će voditi seriju predavanja pod nazivom ‘Fizika svemira’, dok je drugi teorijski fizičar Andrej Dundović pripremio brojne zanimljive pokuse koje će pratiti osnovnoškolci iz sedmih i osmih razreda, polaznici ciklusa Osnove elektrotehnike, dok će srednjoškolce i odraslu populaciju voditi kroz Programiranje računalnih igara uz Python.

Sve su radionice besplatne, počinju u rujnu i održavat će se kontinuirano kroz jesen i zimu, a polaznici će dobiti certifikate o završenim programima. Broj polaznika je ograničen, a prijaviti se može putem stranice projekta na ovom linku.

Foto: Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI