Kreće obavezna deratizacija u Koprivnici: Pogledajte raspored…

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Iz Grada Koprivnice obavijestili su kako uskoro kreće preventivna deratizacija kao posebna mjera za sprječavanje i suzbijanje zaraznih bolesti i to već 14. lipnja, a trajat će do 8. srpnja.

-Početak sustavne deratizacije odgađa se u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta do povoljnijih razdoblja. Postava mamaca je isključiva od strane djelatnika Sanitacije d.o.o. uz vođenje evidencije tijeka deratizacije. Deratizacija će se vršiti antikoagulantnim preparatom na bazi bromadiolona za koje je antidot vitamin K-1 – ističu u Gradu.

Prilikom provedbe mjera sustavne deratizacije provodit će se sve mjere zaštite protiv Covid-19. U domaćinstvima u kojima se ni nakon nekoliko obilazaka ne pronađe predstavnik domaćinstva, biti će ostavljena pisana obavijest kako bi se  naknadno mogle provesti mjere deratizacije i u tim domaćinstvima.

Cjelokupne troškove preventivne sustavne deratizacije snosit će Grad Koprivnica. Raspored pogledajte dolje…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI