Kreće obnova bivše zgrade gradske uprave

Đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči s direktorom đurđevačke tvrtke Bistra Krešimirom Habijancom potpisao je ugovor o početku radova na projektu Centar za osobe s invaliditetom. Projekt je vrijedan 24,7 milijuna kuna, od čega je 14,8 milijuna osigurano iz fonda Europske unije. Investicija obuhvaća obnovu bivše zgrade gradske uprave u samom središtu Đurđevca kojom će se dobiti kapaciteti za stanovanje minimalno 30 osoba s invaliditetom.

Hrvoje Janči i Krešimir Habijanec

– Rekonstrukcijom Nothig–Lichtenberg palače i dvije popratne zgrade uredit će se 30 soba za boravak 80 osoba, a predviđeno je da u organiziranom stanovanju borave osobe s invaliditetom te starije i nemoćne osobe. Uredit će se i popratni prostori, prostor za radionice, restoran s kuhinjom, upravni dio te prostor za Gradsko društvo osoba s invaliditetom – kaže Hrvoje Janči.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI