Krenuo projekt staze od Draganovca do Štaglinca

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Dobre vijesti stižu za mještane koprivničkih prigradskih naselja Draganovec, Bakovčice i Štaglinec. Između tih naselja uskoro će se početi graditi pješačko-biciklistička staza koja će se spojiti s postojećom stazom u Štaglincu te stazom na Radničkoj cesti u Draganovcu te tako pješacima i biciklistima uvelike olakšati muke s prometnom Podravskom magistralom.

– Izgradnja staze za zajedničko korištenje pješaka i biciklista planira se u širini od tri metra s južne strane obilaznice (Podravske magistrale) u dužini od 1822 metra – kažu u Gradu.

Na dovršenu projektnu dokumentaciju ishođena je građevinska dozvola koja će ovih dana postati pravomoćna, a trenutno je u tijeku rješavanje imovinsko-pravnih odnosa s vlasnicima zemljišta.

– Uz građevinsku dozvolu ishođene su i sve potrebne suglasnosti u skladu sa zakonskom regulativom. Izrađen je glavni projekt i potrebni elaborati (INA, Hrvatske ceste) – vele u Gradu. Procijenjena vrijednost ove investicije je 2,4 milijuna kuna, projektant pješačko-bicklističke staze je tvrtka Komunalac d.o.o. Koprivnica, a vrijednost izrade projektne dokumentacije (idejni i glavni projekt sa geodetskim projektom) je 85.000 kuna.

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

  • Pročitaj sljedeće...

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI