Kristina Filipović: Sezona neće biti kao prijašnje, ali će ipak biti dobra

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Virovsko odmaralište u Selcu spremno je za novu ljetnu sezonu. Pandemija uzrokovana koronavirusom poremetila je planove i popunjavanje kapaciteta, no uskoro se očekuje dolazak prvih gostiju.

– Da nije bilo pandemije, sezona bi za nas počela od 15. svibnja i već od početka lipnja kapaciteti bi bili puni. Ova sezona neće biti kao prijašnje, ali će ipak biti dobra. Dolazi sve više upita za smještaj u našem odmaralištu i vjerujemo da će poslovanje biti pozitivno – kaže Kristina Filipović, direktorica tvrtke Virovski dom koja upravlja odmaralištem i pročelnica Općine Virje.

sdr

Za srpanj, dodaje direktorica, ostale su sve ugovorene rezervacije, kao i za kraj kolovoza kad dolaze školske grupe. Očekuje se i dolazak Virovaca koji tradicionalno ljetuju u odmaralištu u Selcu.

– Bez obzira na ovu situaciju cijene smještaja neće poskupjeti i sigurni smo da će se i to odraziti na željeno popunjavanje kapaciteta. Prava ekspanzija za smještaj tek se očekuje jer popuštanjem mjera Stožera civilne zaštite građani sve više počinju ponovno razmišljati o odlasku na ljetovanje – zaključila je Kristina Filipović.

FOTO DND Virje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI