Križevački Radnik dobio posao izgradnje nove bolnice u Bjelovaru vrijedan 218 milijuna kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Križevačka tvrtka Radnik dobila je posao izgradnje nove zgrade bolnice u Bjelovaru vrijedan 218 milijuna kuna. Na natječaj za izgradnju pristigle su četiri ponude, a ona križevačke tvrtke bila je najpovoljnije i danas, u petak, predsjednik Uprave Radnika Mirko Habijanec i ravnatelj bjelovarske bolnice Ali Allouch potpisali su ugovor o izvođenju radova.

-Ovo je za našu tvrtku veliki događaj jer se radi o poslu koji iznosi 30 posto godišnjeg prihoda. Posebno smo ponosni da smo u jakoj konkurenciji došli do ugovora. Dugo smo se pripremali za ovaj posao i nakon šest mjeseci od raspisivanja natječaja izabrana je naša ponuda. Da smo se dobro pripremili govori i činjenica da nije bilo žalbi na odabir naše ponude – ističe Mirko Habijanec.

Sklapanje velikog posla za Radnik je stiglo na dan kad se slavi Dan tvrtke i ujedno je i pravi poklon za Novu godinu.

-Poklopilo se da je baš na Dan tvrtke potpisan ugovor te da ćemo u Novu godinu krenuti s velikim poslom. Rok za završetak izgradnje je godinu dana, no zbog specifičnosti situacije mogući je da će doći do pomicanja – dodao je Mirko Habijanec.

Investicija obuhvaća radove na površini od 18.800 četvornih metara gdje će se, između ostalog, objediniti sve kirurške djelatnosti i operacijske sale koje se trenutno nalaze na devet različitih lokacija u Bjelovaru.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI