Križevačko lovačko društvo slavi četvrt stoljeća rada

Članak je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Lovačko društvo Sveti Hubert iz Križevaca održalo je svečanu godišnju skupštinu u povodu obilježavanja 25. obljetnice postojanja. Predsjednik društva Milan Podhraški uvodno je zahvalio gradonačelniku Mariju Rajnu na priznanju Grada Križevaca koje je Društvo dobilo u povodu svoje obljetnice.

– Svi lovci prijavljeni su na vrijeme u ŽUL Panonija i Hrvatski lovački savez, a obveze lovaca prema “Svetom Hubertu” izmirene su u dogovorenim rokovima. Izvršili smo odstrjel divljači poštujući sve propisane biosigurnosne mjere. Sva dokumentacija u nadležna tijela predana je na vrijeme – kazao je Podhraški te dodao kako se dogovorio dodatni angažman lovaca na području Carevdara, zbog velikih šteta.

Gradonačelnik Mario Rajn uputio je čestitku u povodu 20 godina djelovanja, što se na neki način formaliziralo i dodijeljenom Zahvalnicom gradonačelnika, te obećao daljnju pomoć i podršku, a na kraju skupštine dodijeljena su priznanja.

Foto: LD Sveti Hubert

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI