Križevčani su opet oslobođeni plaćanja parkinga – razlog je nevjerojatan

Presudom Visokog upravnog suda Republike Hrvatske poništena je odluka Grada Križevaca o davanju koncesije za obavljanje komunalne djelatnosti održavanje i naplatu parkirnih mjesta za automobile te upravljanje sustavom javnih bicikala na području Križevaca.

Iz križevačkog Upravnog odjela za pravne poslove ističu:

-Podsjetimo, Grad Križevci je na postupak dodjele koncesije za održavanje i naplatu parkirnih mjesta za automobile i upravljanja sustavom javnih bicikala na području Križevaca primio žalbu koju je potom s odgovorom proslijedio Državnoj komisiji za kontrolu postupka javne nabave, a koja je žalbu odbila kao neosnovanu – navode.

Nakon toga je žalitelj pokrenuo upravni spor pri Visokom upravnom sudu koji je potom poništio spomenutu odluku.

-Drugim riječima, parking u Križevcima se i dalje ne naplaćuje dok se ne sklopi nova odluka. Ovim putem molimo građane za strpljenje zbog stvaranja gužve na parkiralištima u gradu – navode iz Grada.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI