Križevci među 16 gradova u Hrvatskoj odabranih za novi projekt

Grad Križevci jedan je od 16 gradova u Hrvatskoj izabranih za uključivanje u najveći europski projekt u području rada s mladima Europe Goes Local – Supporting Youth Work at the Municipal Level, prema izboru Agencije za mobilnost i programe Europske unije. Ovaj projekt provodi se uz financijsku potporu programa Erasmus+ i za cilj ima poboljšati kvalitetu rada s mladima. Uključenim gradovima pruža se mogućnost stručnog usavršavanja, umrežavanja na nacionalnoj i međunarodnoj razini te višemjesečnu stručnu podršku pri unaprjeđenju lokalnih sustava rada s mladima prilagođenu individualnim potrebama svakog grada.

– Osim što smo Grad Križevci – prijatelj djece, sve više se ističemo kao grad za mlade zbog našeg rada na programima za mlade. Veseli me da je naše napore i želju boljeg rada s mladima prepoznala Agencija za mobilnost i pored prijava brojnih gradova odabrala upravo Križevce kao jedan od 16 gradova koji će imati priliku biti dio ovog velikog međunarodnog projekta – istaknuo je gradonačelnik Mario Rajn povodom dobivanja Odluke o izboru.

U nadolazećem razdoblju potpisat će se ugovor o suradnji na projektu i započeti s prvim aktivnostima u sklopu projektnog paketa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI