Križevci: Održane radionice na temu trgovanja ljudima

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U sklopu projekta “Recimo NE trgovanju ljudima” Gradsko društvo Crvenog križa Križevci održalo je javnu tribinu „Ne želim biti rob(a)!“ i završnu konferenciju projekta „Recimo NE trgovanju ljudima“.

Moderatorica javne tribine i voditeljica projekta Dora Vrhovec Golub rekla je kako je trgovanje ljudima globalni problem koji utječe na život i krši ljudska prava, integritet i zdravlje milijuna ljudi. Na tribini je govorila i Marina Švagelj Jažić, predsjednica udruge HERA koja je objasnila tko sve može biti žrtva i trgovac ljudima te upoznala sa situacijama u kojima se treba čuvati. Voditeljica projekata Dora Vrhovec Golub upoznala je prisutne s provedbom aktivnosti projekta koji je bio usmjeren osvještavanju građana o postojanju problema trgovanja ljudima.

Ciljana skupina bili su djeca i mladi u lokalnoj zajednici i njihovi roditelji te su održane radionice za učenike sedmih razreda i roditelje kojima je obuhvaćeno 75 roditelja i 200 djece. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

FOTO Grad Križevci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI