Križevci: Promoviran Klub osoba treće životne dobi

Članak je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Prije desetak dana projektni tim „Kluba osoba treće životne dobi“ Gradskog društva Crvenog križa Križevci i članice Kluba sudjelovale su na trodnevnim radionicama u Centru za edukaciju Gradskog društva Crvenog križa Osijek u Orahovici.

Boravak u Centru za edukaciju GDCK Osijek organiziran je radi promoviranja „Kluba osoba treće životne dobi“ te razmjene iskustava, znanja i vještina korisnika, razvoja novih prijateljstava među korisnicima i učenja na primjerima dobre prakse.

Članice Kluba u Orahovici predstavile su se svojim ručnim radovima, a posjetile su ih žene treće životne dobi iz Orahovice. Razmjenu iskustava i promoviranje Kluba podržale su predsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Đurđica Trbus i članica Glavnog odbora Hrvatskog Crvenog križa Branka Hastor. Organizacija boravka u Orahovici provedena je uz poštivanje epidemioloških mjera tako da su svim članicama podijeljene zaštitne maske i dezinficijensi te se redovito mjerila tjelesna temperatura.

GDCK Križevci nastavlja s provedbom trogodišnjeg programa „Klub osoba treće životne dobi“ te poziva sve zainteresirane da se uključe u program i ispune svoje slobodno vrijeme raznim aktivnostima u sklopu programa Kluba.

Naslovna fotografija: Tijekom aktivnosti predstavljeni su i ručni radovi // Foto: GDCK Križevci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI