Križevci: Traže građevinsku dozvolu za proširenje prostorija

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji Maslačak Križevci održala je izvještajnu sjednicu skupštine na kojoj je prezentirano izvješće o radu u 2020. godini, financijsko izvješće, izvješće Nadzornog odbora kao i izvješće o provedbi Strateškog plana za razdoblje od 2016. do 2020. godine.

Predsjednica Udruge Tamara Premuš naglasila je važnije rezultate poput pokretanja poludnevnog boravka, odnosno pružanja socijalnih usluga i nabave kombi-vozila. Nakon izvješća predložila je program rada Udruge i Kluba “Maslačak” kao i prijedlog operativnog i financijskog plana za 2021. godinu. Izrađen je i novi Strateški plan za razdoblje od 2021. do 2025. godine koji je također predstavljen na Skupštini. Izvješća, kao i svi prijedlozi programa, jednoglasno su usvojeni. Jedan od najvažnijih ciljeva u narednom razdoblju je jačanje kapaciteta Udruge, kako ljudskih, tako i prostornih, pa je tako predsjednica Udruge obavijestila članove da se radi na dobivanju građevinske dozvole za proširenje prostora u Gundulićevoj ulici 67.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI