Križevci: U temelje nove dvorane položena vremenska kapsula

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U temelje nove dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima položena je vremenska kapsula. Vremensku kapsulu pripremili su učenici s profesoricom Martinom Valec-Rebić, a sadrži predmete namijenjene nalaznicima kapsule kako bi mogli steći uvid u razdoblje u kojem se trenutno nalazimo, probleme s kojima se učenici suočavaju, ali i uspjehe koje su postigli.

U kapsuli se tako nalaze informacije o školi, učenički literarni i likovni radovi, medicinska maska kao obilježje razdoblja u kojem se nalazimo, radovi spremljeni u digitalnom obliku te pismo čiji je dio prisutnima pročitala učenica Dunja Rebić.

Vršitelj dužnosti ravnatelja Goran Ljaljić pozdravio je prisutne te izrazio zadovoljstvo izgradnjom dvorane s obzirom da će ona riješiti problem koji je škola imala godinama, te što će nakon njene izgradnje imati mogućnost organizacije jednosmjenske nastave. Kapsulu je uz pomoć gradonačelnika Marija Rajna i ravnatelja Ljaljića položila učenica Mirjam Balen.

FOTO Grad Križevci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI