Križevcima 700.000 kuna za školsku prehranu siromašnijih učenika

Prošli je utorak u Zagrebu održano svečano uručenje ugovora korisnicima koji su ostvarili pravo na dodjelu sredstava kroz Poziv ‘Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva’ u školskoj godini 2021./2022. Ugovore je uručio ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović, a u ime Grada Križevaca ugovor je preuzeo pročelnik Sandro Novosel.

Gradu Križevcima je za EU projekt ”Školska prehrana za djecu u riziku od siromaštva na području grada Križevaca u školskoj godini 2021.-2022.” dodijeljeno ukupno 690.411,83 kuna, čime su za sljedeću školsku godinu osigurana sredstva za prehranu ukupno 695 učenika koji žive u siromaštvu ili su u riziku od siromaštva. Time je već petu godinu zaredom osiguran značajan iznos EU sredstava za poboljšanje standarda učenika osnovnih škola kojima je Grad Križevci osnivač, i to u matičnoj i područnim školama OŠ Ljudevita Modeca Križevci i OŠ Vladimir Nazor Križevci te u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI