KRŠ I LOM Petorka upala u seoski kafić i isprebijala sve živo: gostima lomili noge, konobarici razbili nos

Dok su ušli, bez pitanja su opalili prvoga gosta po nogama i nastavili ga tući, drugog su opalili šakom u glavu od čega je pao u nesvijest pod juke box, a šaku u glavu dobila je i konobarica


Autor: podravski.hr — 26.04.2013. / 8:30 Crna kronika

KOPRIVNICA, IMBRIOVEC – Nezapamćeno nasilje odvijalo se oko ponoći u popularnom kafiću Skitnica u Imbriovcu kod Koprivnice. Nakon završenog radnog vremena, tri muškarca i dvije žene, zasad nepoznatog identiteta, upali su u kafić i pretukli sve koji su se tamo našli.
Najgore su prošla dvojica gostiju koja su ispijala posljednje piće prije odlaska kućama i konobarica kafića koja je zaključala kafić nakon obračuna blagajne i čekala da se gosti raziđu. Jednom je gostu slomljena noga, drugome nos, a slomljenu nosnu kost ‘zaradila’ je i konobarica. Svo troje nakon incidenta završili su u bolnici, a na liječenju zadržan je 48-godišnjak kojem je operirana noga.
Kako smo doznali, na parkiralištu kafića pojavio se automobil čakovečkih oznaka iz kojeg su izašla trojica muškarca i dvije žene. Lupali su po vratima, a konobarica, koja je završila sa smjenom nije ih htjela pustiti unutra jer bi si onda natovarila još posla na glavu, i sama je htjela kući. Objasnila im je kako ne mogu u kafić, no takav ih je odgovor razbjesnio.
Jedan je muškarac tražio šeficu i nazvao nekog na mobitel nakon čega je nogom razbio vrata. Dok su ušli, bez pitanja su opalili bližeg im gosta po nogama i nastavili ga tući, drugog su gosta opalili šakom u glavu od čega je ovaj pao u nesvijest pod juke box. Jedna je žena, koja je bila s njima, ušla nakon toga u šank, a konobarica ju je otjerala.
Konobaricu je nakon toga drugi muškarac uhvatio za ruku i udario šakom u glavu. Ova je uzela “pištolj” od aparata za kavu i uzvratila udarac, nakon čega je treći muškarac, koji je bio s njima, napadače odvukao iz kafića. Konobarica je pozvala policajce, a kako je u napadu troje teško ozlijeđeno, slučaj su na sebe preuzeli krim policajci.
Doznali smo kako su isti, Imbriovčanima nepoznati gosti, u petak bili u tom kafiću, a netom prije napada bili su u kafiću ‘Čerepana’ kod Legrada, no tamo nisu bili nasilni. Iz neslužbenih izvora potvrđeno nam je kako su policajci uspjeli doznati o kome je riječ i da su na tragu napadačima. Nakon nemilog događaja, strah i nevjerica proširili su se Imbriovcem.
Cijelo mjesto bruji o događaju, no nitko ne zna zbog čega se dogodio tako divljački napad, nezapamćen u tom mjestu. Česti posjeti policajaca nakon napada posebno su uznemirili mještane koji takvo divljaštvo još nisu doživjeli.
Izvještava: Karlo Eisenbeisser