KRŠ I LOM Teška nesreća tri automobila na podravskoj magistrali, dvije hitne spašavale ozlijeđene

Zasad se sumnja kako je jedna osoba teže i ozbiljnije ozlijeđena, a nekoliko lakše


Autor: podravski.hr — 01.07.2018. / 0:25 Crna kronika

U teškoj nesreći nekolko je osoba ozlijeđeno

Teška prometna nesreća dogodila se noćas oko ponoći u Novigradu Podravskom. Policija je tek počeka raditi očevid te je izvijestila kako je troje osoba ozlijeđeno, no kako ozbiljno nije poznato. Naša ekipa na mjestu događaja potvrdila nam je kako su stigla dva vozila hitne pomoći i prevezla ozlijeđene u koprivničku Opću bolnicu.

Sudar se dogodio na ulazu u Novigrad Podravski iz smjera Koprivnice, u Koprivničkoj ulici, a sudjelovala su tri automobila, dva koprivničkih registarskih oznaka i jedan osječkih. Kako je došlo do sudara u kojem su sudjelovali mercedes a klase, opel astra i nissan koji je završio 200 metara dalje od ostalih znat će se nakon policijskog očevida.

Zasad se sumnja kako je jedna osoba teže i ozbiljnije ozlijeđena, a dvije lakše, no to se tek treba potvrditi. U pomoć su došli i vatrogasci kako bi pomogli policiji. Prizori s mjesta nesreće bili su strašni, slupani auti i razbacani dijelovi kao rezultat snažnog udarca. Neslužbeno, najvjerojatnije je došlo do nepropisnog pretjecanja. Promet se tom dionicom trenutno odvija jednom trakom, uz policijsku regulaciju. (ke, ib)

Više o nesreći pročitajte u tiskanom izdanju Podravskog lista u ponedjeljak 2. srpnja. 

Snimio Dubravko Vutuc