Kruno nakon kapitalnog ulova: Sad se mogu ostaviti ribolova i biti doma sa ženom

Podravski list profile

Jezero Autoput II ili popularni botovečki ZERP još je jednom donio veliku ribičku sreću i ulov života. Naime, popularno jezero, u kojem vrijede pravila ulovi-pusti, u sebi skriva kapitalne primjerke šarana i amura te su mnogi ribiči osobne rekorde postigli baš na tom jezeru. Upravo je tako bilo i za Krunoslava Sabola iz Predravca nedaleko od Bjelovara.

On je na ZERP-u ulovio šarana teškog tek nešto manje od 18 kilograma. Sreća je i veća jer je na ribolovu uz Krunoslava bio i njegov sin Antonio (14), koji je od oca naslijedio ljubav prema ribolovu, i tako su otac i sin zajedno mogli podijeliti ovu veliku sreću.

– Prijatelj koji mi je pravio društvo na ribolovu preporučio mi je ovo jezero. Nakon dužeg vremena konačno smo se odlučili otići ovdje na ribolov i odmah se isplatilo. Mogu samo reći da sam oduševljen ovim ribolovom i drilom koji sam osjetio kod ovako velike ribe – reklo je Krunoslav Sabol.

Osim ovog velikog šarana, sretni ribolovci ulovili su još dvije ribe, i to šarana oko sedam i četiri kilograma.

– Posljednju ribu ulovio je moj sin koji je oko dva sata u noći bio spremniji na griz od nas i prvi došao do štapova i „udario kontru“ i zbog toga mi je posebno drago – objasnio je Krunoslav Sabol, koji je u šali dodao da se sad mora ostaviti ribolova.

– Moj je cilj bio barem jedanput uhvatiti šarana teškog barem 15 kilograma i sad je taj moj cilj i prebačen. Moram si naći neki novi motiv – zaključio je Krunoslav Sabol.

FOTO Privatna arhiva

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti