Krvavi napad kod Koprivnice: Marko iz čistog mira Igoru razbio čašu na glavi i udario Aleksandra

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Krvavi napad dogodio se 22. prosinca prošle godine u jedinom ugostiteljskom objektu u Reki, kafiću Best, nedaleko od Koprivnice. Marko (37) oko 1.45 sati, iz nepoznatog razloga čašom u glavu udario Igora u glavu. Nakon toga, Igoru je pokušao u pomoć priskočiti Aleksandar, no Marko je nasrnuo na njega te ga udario šakom u glavu.

Nakon napada Marko se udaljio iz ugostiteljskog objekta, a policajci su ga pronašli naknadno. Zbog proteka vremena Marko nije alkotestiran tako da prema presudi koju je nedavno donio koprivnički Općinski sud, nije poznato je li u trenutku napada bio alkoholiziran ili ne. Time se sud niti nije bavio. Iako je Igora namjerno udario čašom u glavu, policajci su nakon očevida protiv Marka podnijeli tek prekršajnu prijavu.

U prekršajnom postupku kojeg je nedavno na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Koprivnici završila sutkinja Dubravka Končar-Brodarić, Marko je proglašen krivim i mora platiti samo 375 kuna kazne i 100 kuna. Ako u roku od mjesec dana plati dvije trećine kazne što je 250 kuna i 100 kuna troškova, sud će mu kaznu uvažiti plaćenu u cijelosti.

FOTO Ilustraciju

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI