NITKO NE ZNA ŠTO JE Krvoločni stvor im klao kokoši u dvorištu pa krenuo na gazdu, spasila ga sjekira

Zamahnuo sam sjekirom i ubio životinju, a prema izgledu i dobro da jesam – rekao je Josip Mikić


Autor: podravski.hr — 16.07.2018. / 11:07 Aktualno

Zvijer iz ludbreškog dvorišta

Nemalo se iznenadio bračni par Mikić iz prigradskog naselja Bolfan kad je u svom kokošinjcu ugledao nepoznatu životinju koja više izgleda kao stvor iz horor-filmova nego neka vrsta poznate divljači koja prebiva u našim krajevima.

Panično glasanje kokoši dalo je do znanja Mikićevim da imaju uljeza u kokošinjcu, pa je tako Josip Mikić sa sobom uzeo sjekiru kako bi istjerao uljeza i spasio kokoši i patke. No, tamo ga je dočekalo jezivo stvorenje koje je vjerojatno od straha krenulo na njega.

– Zamahnuo sam sjekirom i ubio životinju, a prema izgledu i dobro da jesam – rekao je Josip Mikić koji je o događaju odmah obavijestio sve službe, ali govori da nitko od odgovornih nije htio doći.

Nepoznata zvijer poklala je kokoši Mikićevih

Za mišljenje o kojoj se životinji radi pitali smo i stručnjake s našeg područja, ali niti jedan nije htio javno govoriti o tome. I lovci su već dobili nekoliko dojava mještana da su uočene životinje koje sliče na čagljeve. No, zbog jake deformacije životinje i preko fotografija sigurna identifikacija nije bila moguća. No, sve u svemu, složili su se da se radi o bolesnoj životinji koje je zbog toga deformirana. (md)

Više o ovoj nevjerojatnom događaju i o tome što se dogodilo sa zvijeri doznajte već u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista.