Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

KTC gradi novi centar s restoranom i benzinsku u našem gradu!

Križevački trgovački div KTC u Đurđevcu će graditi novi trgovački centar. KTC je u Ulici Đure Basaričeka nedaleko od gradske tržnice gdje trenutno ima trgovački centar kupio zemljište za svoj novi investicijski ciklus kojim će se otvoriti i nova radna mjesta, što je od velikog značaja i za razvoj đurđevačkog gospodarstva.   

– Možemo potvrditi informaciju da je KTC kupio zemljište na navedenoj lokaciji ukupne površine oko 8000 četvornih metara i da planira širenje u gradu Đurđevcu gdje je prisutan već dugi niz godina s proširenjem sadržaja. Kako je trenutno u izradi idejni projekt, s detaljima ćemo javnost upoznati naknadno. Ono što možemo reći da će projekt biti u skladu s našom dosadašnjom poslovnom politikom. Plan je investiciju započeti i završiti u ovoj godini – kaže Daliborka Kranjčić, predsjednica Uprave KTC-a.

Neslužbeno smo doznali da će na zemljištu iza nekadašnjeg Zadružnog doma u Basaričekovoj ulici niknuti novi KTC-ov trgovački centar s restoranom te benzinska crpka.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI