KTC uveo uslugu besplatne dostave robe, a radnicima po 1000 kuna uskrsnice

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Trgovačka kuća KTC uvela je novu uslugu, a to je dostava namirnica iz svojih trgovina na kućni prag. Sve to radi se kako kupci ne bi morali odlaziti u dućan i ugrožavati svoje i tuđe zdravlje u vrijeme pandemije koronavirusa.

– Uvažili smo mnogobrojne prijedloge i sugestije naših kupaca i proširili širinu dostave na krug od 20 kilometara – poručili su iz KTC-a.

Minimalni iznos narudžbe je 200 kuna za udaljenost do pet kilometara i 500 kuna za udaljenost od pet do 20 kilometara. Dostava za kraću udaljenost je besplatna i namirnice dolaze do kupca u roku jednog radnog dana, dok je cijena dostave za udaljenost od pet do 20 kilometara 30 kuna, a rok isporuke dva radna dana.

Isto tako, KTC je svim radnicima isplatio uskrsnicu od 1000 kuna te su dobili dar u naturi, a radi se o šunki i jajima.

FOTO KTC

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI