KUD BAŠ ISPOD NAŠEG PROZORA Poznata koprivnička odvjetnica u mercedesu imala lakšu prometnu nezgodu

U Policijskoj upravi kažu kako je obveza vozača u takvim slučajevima što prije ukloniti automobile kako bi se promet odvijao nesmetano te se dogovoriti o naknadi štete


Autor: podravski.hr — 04.11.2017. / 10:53 Aktualno

Odvjetnica je vozila mercedes

KOPRIVNICA – Lakšu prometnu nezgodu s manjom materijalnom štetom imala je jučer oko 13.30 sati poznata koprivnička odvjetnica Katarina Vuljak na križanju Ulice hrvatske državnosti i Florijanskog trga u Koprivnici. Vozeći mercedes sudarila se s twingom, a policija nije izlazila na očevid jer su se sudionici nezgode na mjestu vjerojatno dogovorili o svemu.

Materijalna šteta bila je neznatna


Sudionici nezgode civilizirano su se dogovorili o svemu

Nezgoda se dogodila točno ispod prozora redakcije našeg portala pa je fotkanje bilo neizbježno. Na sreću, sve će završiti samo na sitnijim limarskim popravcima.
U Policijskoj upravi kažu kako je obveza vozača u takvim slučajevima što prije ukloniti automobile kako bi se promet odvijao nesmetano te se dogovoriti o naknadi štete. Ako se ne mogu dogovoriti, odnosno ako nitko ne priznaje krivnju za nesreću, u tom bi slučaju na teren trebala izaći i policija. No, u ovom slučaju sve je civilizirano i gospodski izglađeno. (rm)
FOTO: NIKOLA WOLF