LAŽNA DEKLARACIJA Kupila konzerve za mačke u Konzumu. Nesretne mice dobile proljev i temperaturu

Preko deklaracije gdje piše rok trajanja je prelijepljena nova s novim rokom trajanja do 5. svibnja ove godine - ljutita je naša čitateljica


Autor: podravski.hr — 13.05.2018. / 17:10 Aktualno

Konzerve kojima je istekao rok trajanja

“Imam pritužbu na Konzum i želim neka se zna kako oni tamo rade. Nedavno smo kupili u poslovnici Konzuma konzerve Gourmet Gold za mačke koje su naši kućni ljubimci. Bilo je 50 posto na sniženju”, tako svoju priču počinje ogorčena čitateljica iz okolice Koprivnice.
Nakon što su kupili hranu za mačke kojoj je – otkrit će se kasnije – istekao rok trajanja, uslijedila je prava drama s njihovim kućnim ljubimcima.
“Kupili smo oko 15 komada. Mačke su pojele četiri konzerve te dok smo vidjeli da naše dvije mice ne žele više jesti jer su hranu ostavljale u posudici i dobile su proljev i temperaturu, pogledala sam i skinula deklaraciju. I uvidjela pogrešku! Veterinara smo posjetili, mačke su odmah dobile injekcije i neke vitamine. Ispostavilo se, naime, kako su u toj poslovnici Konzuma očito svjesno prodavane konzerve kojima je rok trajanja istekao u ožujku ove godine. I preko tvorničke deklaracije gdje piše rok trajanja je prelijepljena nova deklaracija s novim rokom trajanja do 5. svibnja ove godine”, ljutita je naša čitateljica.
Obratili su se i Konzumu u kojem im je prodavačica rekla da dođu idući dan da to riješe sa šeficom koja je lijepila sporne deklaracije na konzerve.
– Nismo htjeli ići niti im se više obraćati jer je to bila već druga neugodnost koju smo doživjeli u Konzumu s njihovom robom. Užas, nikad više – kaže nam Branka iz okolice Koprivnice. (rm)

Ispod naljepnice vidi se pravi rok trajanja

FOTO: ČITATELJICA