Lea predstavila svoju knjigu Ti (pusto)loviš

Putopisna knjiga „Ti (pusto)loviš“ autorice Lee Bijač, 26-godišnje Koprivničanke, predstavljena je prošli tjedan na Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice Fran Galović. Knjiga sadrži detaljne opise i fotografije različitih dimenzija i formata Leinih i tatinih četiriju velika putovanja. Tako su u knjizi svoje mjesto pronašli Antarktika, Vijetnam i Kambodža, Kenija i Tanzanija te Tajland, sveukupno 43 zemlje na sedam kontinenata.

– Upravo je tata Zoran taj koji me, usuđujem se reći, „navukao“ na putovanja; on je s dalekim destinacijama počeo prateći našu nogometnu reprezentaciju još sad već davne 2002. godine, a ubrzo nakon toga, s nepunih 11, i ja sam prvi put poletjela avionom – na Gran Canariju u sastavu Kanarskih otoka. Danas, nakon 15 godina putovanja, „prikupila“ sam štambilje 43 svjetske države na svih sedam kontinenata, uključujući i već spomenutu i u knjizi opisanu Antarktiku – rekla je Lea.

FOTO Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI