Legradski vatrogasci: Oni jednostavno vole ovaj plemeniti poziv

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Dobrovoljno vatrogasno društvo Legrad obilježilo je 135 godina rada. pored predstavnika 30-ak dobrovoljnih vatrogasnih društava, prisustvovali su brojni uzvanici koji su pohvalili rad DVD-a Legrad, a posebice kontinuiranu izobrazbu vatrogasnih kadrova u stjecanju vatrogasnih zvanja.

Za svoj rad članovi DVD-a Legrad primili su vatrogasne spomenice, vatrogasne medalje i plamenice. Članovi DVD-a Veliki Otok izveli su „mokru“ vježbu, a prezentirana je i tehnička intervencija spašavanja unesrećenih iz automobila te unutarnja navala u objekt zahvaćen požarom.

DVD-a Legrad broji 92 člana, od čega 26 operativnih, 24 izvršna člana, 22 djece i mladeži te 20 pričuvnih članova. Društvo je opremljeno s tri navalna vozila i autocisternom te ostalom opremom koja im je potrebna za provođenje vatrogasnih i drugih intervencija.

FOTO Krešimir Juratović

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI