Lidija: Ne znam kako ću na posao, cijepiti se ne mislim nipošto!

Od danas vrijede obavezne COVID potvrde za sve lokalne, regionalne i državne institucije poput gradova, Županije, ali i Fine, Pošte, bolnice, domova starijih… Osim što svi zaposlenici ih moraju imati, moraju ih imati i građani koji će trebati njihove usluge. Pogledajte što Podravci i Prigorci misle o tome…

Marcijan Valent (Koprivnica)

Slažem se s njezinim uvođenjem. Ja sam se cijepio dvaput, a ići ću i treći. Pitao sam baš neki dan doktoricu kad se mogu, pa mi je odgovorila da prije Nove godine ne trebam, ali ću svakako početkom iduće godine otići.

Matej Miotić (Koprivnica)

Imam COVID potvrdu, ionako sam se morao cijepiti i zbog posla i zbog fakulteta. Mislim da nemamo drugog izbora i ako se želimo vratiti u neku kakvu-takvu normalu, ne znam što nam je drugo preostalo.

Davorka Ključarić (Koprivnica)

Ja se nisam cijepila jer sam kronični astmatičar i nije mi svejedno kako ću reagirati na cjepivo, a nitko ne garantira sigurnost. Nisam protiv samog cijepljenja, no načelno sam protiv COVID potvrda.

Mihaela Fuček (Koprivnica)

Nisam se cijepila. Mislim da je to s COVID potvrdama samo maltretiranje osoba. Svatko ima pravo odlučiti za sebe. Kažu da ćemo umrijeti, pa ako si netko tako odluči da umre, onda neka umre.

Katica Gajski (Križevci)

Preboljela sam COVID i nisam cijepljena, dakle nemam ni COVID potvrdu. Nisam baš za njihovo uvođenje, ali izgleda da ćemo to morati s obzirom na ove mjere i činjenicu da nigdje nećemo moći bez njih.

Maurizio Novosel (Križevci)

Da, imam COVID potvrdu tako da bez straha mogu obavljati poslove u javnim institucijama. Takve potvrde uvele su se u cijeloj Europskoj uniji pa tako i u Hrvatskoj. Za to sam da se onda toga pridržavamo i mi.

Karlo Fučkar (Križevci)

Imam COVID potvrdu i mislim da je to u redu što se ona uvela. Vidimo na primjeru ostalih zemalja, primjerice u Danskoj i Mađarskoj, ljudi su se procijepili i sad se normalno živi. Ovo ovako je samo mučenje.

Lidija Jakupec Jendrašić (Đurđevac)

Nemam COVID potvrdu i protivim se njenom uvođenju. Ne znam kako ću na posao, ali ne želim se cijepiti niti ću to učiniti zbog COVID potvrde jer smatram da svatko od nas ima pravo na vlastiti izbor.

Slavko Horvat (Đurđevac)

Imam potvrdu i podržavam odluku o njenom uvođenju. Oni koji nisu cijepljeni mogu zaraziti i nas pa se slažem da se njima maksimalno ograniči kretanje jer zbog njih mi koji smo odgovorni i dalje strahujemo.

Marija Markuš (Đurđevac)

Nemam potvrdu i njeno uvođenje smatram katastrofalnom odlukom. Svatko od nas treba imati mogućnost izbora, a na ovaj način građane se jednostavno prisiljava na cijepljenje, iako ni to ne jamči da se nećemo zaraziti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI