Ljepotica u Miškininoj: Kako je dobro vidjeti te opet!

Rekli bi Amerikanci, u doslovnom prijevodu, malo ćemo niz “ulicu sjećanja” i pogledati kako je nekad bio zamišljen koprivnički Gradski stadion. Radi se o projektu projektanata iz Forma biroa, s potpisom Koprivničanca Zdravka Sarape iz sada već daleke 2005. godine.

Nažalost, u Koprivnici se nikako nije mogla zatvoriti financijska konstrukcija kako bi ovaj projekt ugledao svjetlo dana, a nadogradnja tribina uvijek je odgađana za neka bolja vremena. Novi stadion u međuvremenu je dobila Rijeka, dobit će ga i Osijek, a sve zahvaljujući privatnom kapitalu i interesu vlasnika. Naš koprivnički Apaš nasreću i dalje stoji čvrsto za razliku od Maksimira ili Poljuda, no ovo bi uistinu bilo jako lijepo vidjeti u Koprivnici, kao poklon navijačima, ali i klubu koji je tu po stažu jedini uz bok velikoj četvorki hrvatskog nogometa.

FOTO Forma biro

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI